EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

Покана во Франкфурт

2017-01-03 00:00:00 172

Сакам да ве поканам да дојдете и да погледнете во нашиот штанд на HEIMTEXTIL 2017, 10 јануари - 13 јануари. 2017 година.

Ние ќе ви ги покажеме нашите нови дизајни и ќе ви понудиме најдобра цена. И PLS kindубезно забележете ја нашата штанд бр. 10.0D60P