EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

Покана за GO TEX FAIR 2018 - Бразил

2018-08-13 00:00:00 167

Почитувани сите:

Би сакал да ги поканам сите дојдени и да погледнете во нашата штанд на GO TEX FAIR 2018 од септември.11-септември.13 2018 година.

Адресата е ул. „Експо Центар Норте“ (жолт павилион). Ото Баумгарт, број 1000 - Вила Гилхерме. Поштенски код: 02055-000 Сао Паоло - СП, Бразил. Ние ќе ви ги покажеме нашите нови дизајни и ќе ви понудиме најдобра цена.

и Плс убезно ја забележуваме нашата штанд бр. Ц29 Со нетрпение очекуваме да ве видиме таму ~