EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

КОСМОС-Покана за 124-та саем за кантон

2018-09-28 00:00:00 196

Почитувани сите:

Како си! 

Би сакал да ве поканам сите да дојдете и да погледнете во нашиот штанд на 124-тиот саем за извоз и извоз на Кина GuC GuangZhou (PAZHOU COMPLEX) 3-та фаза, 31 Октомври - 4 ноември 2018 година 

Ние ќе ви ги покажеме нашите нови дизајни и ќе ви дадеме најдобра цена. и Плс kindубезно го забележуваат нашиот штанд број 15.2 F 38-39 и 14.2F24-25.

Ве чекаме да ве видиме таму ~

Ви благодариме и со почит,

Со почит

Г-дин Вилијам Ли

Сектор за извоз

КОСМОС