EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

КОСМОС - 126-ти саем за кантон

2019-11-01 00:00:00 195

ОКТ.31 - НОВ.4, 2019 година.На 126-от саем за кантон, КОСМОС разви многу нови дизајни и го привлече вниманието на многу европски клиенти. Во исто време, многу нови елементи се додадени во развојот на нашиот мејнстрим на везови, кој е призната од страна на индустријата и сакан од купувачи од различни земји.