EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

КОСМОС-127. Саем на кантонот преку Интернет

2020-07-31 00:00:00 56

ЈУН15 - 24,2020 ЈУНИ, Поради КОВИД-19, одржавме онлајн Саем на кантон. Ние им ги покажуваме најновите модели на клиентите преку Интернет. Има многу луѓе кои гледаат на Интернет, и ние постигнавме голем успех. Нашите нови производи се исто така добро прифатени од клиентите. Ние веруваме дека епидемијата наскоро ќе помине, и наскоро ќе ги покажеме нашите производи лице в лице со нашите клиенти.