EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

Најголем снабдувач за поставување постелнини со тантела за везови

2018-04-04 00:00:00 208

Од 2008 година, нашата компанија присуствуваше на Саемот Кантон за 9 години. Ние сме познати како кинески најдобри и големи системи, снабдувачи за постелнина и постелнина. Новите и постојните клиенти дојдоа и создадоа нарачки на секој саем.