EN

Вести

Вашата моментална позиција: Дома>Вести

Заменик-гувернерот на iangиангсу го посети КОСМОС во саемот Кантон

2018-05-31 00:00:00 229

На 123-та саем на кантонот, заменик-гувернерот на провинцијата iangиангсу дојде да ја посети нашата штанд.

Во штанд, заменик-гувернерот рече: КОСМОС е еден познат бренд во Нантонг, дизајните и производите се многу добри.

Исто така, заменик-гувернерот даде некои предлози на производите.

Работодавачот на КОСМОС рече дека ќе го задржи стилот и барањето за квалитет.

За да ги направите производите попопуларни.