EN

histori

Pozicioni juaj aktual: home>Rreth nesh>histori

2006-05
Co Jintian Textile (Nantong), Ltd, themeluar në vitin 2006.

Bashkë tekstili Jintian (nantong)., Ltd. Themeluar në 2006. Në të njëjtin vit, Jintian u bë një furnizues i artë i Alibaba.

2006
2008-05
2008

Në dy vitet e ardhshme, Jintian ndërtoi një term inovativ të dizajnimit dhe një sistem operativ të pavarur të tregut. Produktet e setit të shtratit të dantellave të qëndisjes marrin shumë vlerësim nga klientët.

2008
2009-05
2009

Në vitin 2009, Jintian mori pjesë në panairin më të madh në botë - Panairin e Kantonit. Jintian ka arritur më së miri në panair.

2009
2010-05
2010

Jintian markë e regjistruar KOSMOS në Kinë dhe SHBA në 2010. Pastaj KOSMOS ishte i famshëm për qëndisje me dantella me qëndisje me cilësi të lartë të vendosur në tregun e huaj dhe loacal.

2010
2015-05
2015

Sipas ftesës së klientit, Jintian mori pjesë në ekspozitën e tekstilit të jetës në Dubai. Me stilin unik dhe cilësinë e lartë, produktet e Jintian dominuan shtratin e dantellave të qëndisjes së Lindjes së Mesme.

2015
2017-05
2017

Në vitin 2017, KOSMOS shkoi me Jintian në panairin më të mirë botëror të tekstilit - Frankfurt Heimtextil. Jintian hapi derën e tregut europen.

2017
2020-07
2020

Në vitin 2020, Për shkak të COVID-19, KOSMOS provoi dhe mbajti për herë të parë me sukses Panairin në internet të Kantonit. Ne u tregojmë klientëve modelet tona më të fundit përmes internetit.

2020
TOP