EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

Aplikimi i teknologjisë së qëndisjes në dizajnimin e shtratit

2023-07-05 00:00:00 48

Qëndisja e shtratit do të thotë që pas thurjes së rrobës, modeli qëndiset me makinë. Krahasuar me printimin, nuk zbehet kur lahet dhe ka karakteristikat e përshkueshmërisë së mirë të ajrit dhe thithjes së lagështirës. Qëndisja është vetëm një

Dekorimi, përgjithësisht i qëndisur janë pëlhura të thjeshta të dendura. Qëndisja pasuron shprehjen emocionale gjuhësore të tekstileve shtëpiake përmes ngjyrës dhe formës. Rritja e tërheqjes estetike. Shtresim i zgjeruar i shtratit. Nga këndvështrimi i shkencave humane, aftësitë e dekorimit të qëndisjes janë një degë e kulturës tradicionale të artizanatit të vendit tim, dhe ato janë akumulimi dhe mishërimi i ideologjisë dhe kulturës njerëzore. Dekorimi i qëndisjes së shtratit i referohet grupit të shtratit me katër pjesë Zhengzhou

Në sipërfaqe, modelet dhe modelet janë të qëndisura me dorë ose me makinë. Puna e qëndisjes së dekorimit të qëndisjes së shtratit është e lëmuar, e rrumbullakët dhe e lëmuar, dhe sipërfaqja është e lëmuar dhe e butë. Modeli është tredimensional dhe plot bukuri.


Aplikimi i teknologjisë së qëndisjes në dizajnin e shtratit mund t'i shtojë produktit një ndjenjë unike arti dhe delikatesë, duke e bërë produktin më të bukur dhe me teksturë. Këtu janë disa mënyra të zakonshme të përdorimit të qëndisjes në dizajnet e shtratit:


Çarçafët dhe këllëfët e jastëkëve: Qëndisjet në skajet ose në mes të çarçafëve dhe këllëfeve të jastëkëve mund t'i shtojnë produktit sofistikimin dhe lulëzimin. Modelet e zakonshme të qëndisjes përfshijnë lule, kafshë, modele gjeometrike, etj., të cilat mund të zgjidhen sipas stilit dhe temës së produktit.


Jastëkët dhe jastëkët: Përdorimi i qëndisjes në sipërfaqen e jastëkëve dhe jastëkëve mund t'i shtojë produktit një ndjenjë dimensioni dhe shtresimi. Për ta bërë produktin më të gjallë dhe interesant, mund të zgjidhni disa modele delikate qëndisjesh, si lule, flutura, zogj etj.


Batanije dhe jorgan: Përdorimi i qëndisjes në sipërfaqen e batanijeve dhe jorganëve mund t'i shtojë ngrohtësi dhe rehati produktit. Për ta bërë produktin më të personalizuar dhe më të ngrohtë, mund të zgjidhni disa modele qëndisjesh të ngrohta, si forma zemre, emra familjarësh etj.


Mbulesat e shtratit dhe fundet e krevatit: Qëndisjet në skajet ose në mes të mbulesave dhe fundeve të krevatit mund t'i shtojnë produktit një prekje të pasurisë dhe romancës. Për ta bërë produktin më delikat dhe elegant, mund të zgjidhni disa modele të hollë qëndisjeje, si lule, hardhi etj.


Me pak fjalë, aplikimi i teknologjisë së qëndisjes në dizajnin e shtratit mund t'i shtojë produktit një ndjenjë unike arti dhe delikatesë, duke e bërë produktin më të bukur dhe me teksturë. Përzgjedhja e modeleve të qëndisjes duhet të kryhet sipas stilit dhe temës së produktit për të arritur efektin më të mirë të dizajnit.