EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

Cosman Home Textile mori pjesë në Panairin e 133-të të Kantonit me sukses të plotë

2023-05-17 00:00:00 30

Kohët e fundit, Cosman Home Textile mori pjesë në Panairin e 133-të të Kantonit dhe arriti sukses të plotë. Si një ndërmarrje e fokusuar në produktet tekstile shtëpiake të nivelit të lartë, Cosman shfaqi në këtë ekspozitë një seri të produkteve të saj më të fundit me cilësi të lartë, të cilat u vlerësuan shumë nga klientët vendas dhe të huaj dhe të brendshëm të industrisë.


1. Rreth Panairit të Kantonit


Panairi i Kantonit është shkurtesa e Panairit të Importit dhe Eksportit të Kinës. Ai sponsorizohet nga Ministria e Tregtisë e Kinës dhe mbahet në Guangzhou çdo pranverë dhe vjeshtë. Që nga fillimi i tij në 1957, Panairi i Kantonit është bërë një nga panairet më të mëdha dhe më me ndikim të gjerë ndërkombëtar në botë. Çdo ekspozitë mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 1 milion metra katrorë, duke tërhequr afro 60,000 ekspozues nga më shumë se 200 vende dhe rajone anembanë botës.


2. Performanca e Kesmanit në këtë Panair Kanton


Si një ndërmarrje e fokusuar në produktet tekstile shtëpiake të nivelit të lartë, Cosman shfaqi një seri të produkteve të saj më të fundit me cilësi të lartë në këtë Panair Kanton. Këto produkte jo vetëm përdorin teknologjinë dhe materialet më të avancuara të prodhimit, por gjithashtu janë të dizajnuara duke marrë parasysh plotësisht nevojat e konsumatorëve për cilësi dhe rehati. Ai përfshin një shumëllojshmëri të produkteve të tekstilit në shtëpi, të tilla si shtroja dhe perde, duke mbuluar skenarë të shumtë si hotele, shtëpi dhe dasma.


Gjatë ekspozitës, stendat e Cosman jo vetëm tërhoqën vëmendjen e klientëve vendas dhe të huaj, por mori edhe vlerësime të larta nga të brendshëm të industrisë. Ata shprehën vlerësimin për konceptin e dizajnit dhe cilësinë e produkteve të Cosman dhe shprehën shpresën për të pasur një bashkëpunim më të thelluar me Cosman.


3. Historia e zhvillimit të Cosman Home Textiles


Cosman Home Textiles është themeluar në vitin 2010 dhe e ka selinë në Nantong, Provinca Jiangsu. Kompania fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e produkteve tekstile shtëpiake të nivelit të lartë dhe është një nga markat kryesore të tekstilit shtëpiak në Kinë. Kompania ka një ekip profesional dhe me cilësi të lartë të projektimit dhe ekip prodhimi R&D, si dhe një grup të plotë të sistemit të menaxhimit të cilësisë. Aktualisht, kompania ka krijuar një rrjet të plotë shitjesh në mbarë vendin dhe ka arritur rezultate të jashtëzakonshme në tregjet jashtë shtetit.


Katër. konkluzioni


Si një ndërmarrje e përkushtuar për t'u ofruar konsumatorëve përvojë jetësore me cilësi të lartë në shtëpi, Cosman i përmbahet gjithmonë konceptit të inovacionit dhe cilësisë së pari. Duke marrë pjesë në këtë panair të kantonit, Kesman jo vetëm që demonstroi forcën e saj, por gjithashtu demonstroi cilësinë e lartë dhe aftësinë inovative të industrisë së tekstilit të Kinës në shtëpi për klientët dhe njerëzit e brendshëm të industrisë. Besohet se në zhvillimin e ardhshëm, Cosman do të vazhdojë të ruajë pozicionin e saj udhëheqës dhe të sjellë produkte tekstile shtëpiake më të rehatshme, të shëndetshme dhe miqësore me mjedisin për konsumatorët.