EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

Ftesë për GO TEX FAIR 2018 - Brazil

2018-08-13 00:00:00 192

Të nderuar të gjithë:

Unë do të doja t'ju ftoja të gjithë ju të vini dhe të hidhni një vështrim në stendën tonë në GO TEX FAIR 2018 nga 11 shtator-13 shtator 2018.

Adresa është Ave. Expo Center Norte (Yellow Pavillion) Otto Baumgart, nr 1000 - Vila Guilherme. Qyteti për t'iu përgjigjur ZIP: 02055-000 São Paulo - SP, Brazil. Ne do t'ju tregojmë modelet tona të reja dhe do t'ju japim çmimin më të mirë.

dhe Pls me mirësi vini re kabinën tonë Nr. C29 Ne mezi presim t'ju shohim atje ~