EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

KOSMOS-Ftesë për Panairin e 124-të të Kantonit

2018-09-28 00:00:00 196

Të nderuar të gjithë:

Si jeni! 

Dëshiroj të ftoj të gjithë ju që të vini dhe të hidhni një vështrim në stendën tonë në Panairin e 124-të të Kinës për Import & Eksport ¨C GuangZhou (PAZHOU COMPLEX) Faza e 3-të, OCT.31 - NOVNTOR 4 2018 

Ne do t'ju tregojmë modelet tona të reja dhe do t'ju japim çmimin më të mirë. dhe Pls shënojnë me mirësi kabinën tonë Nr. 15.2 F 38-39 dhe 14.2F24-25.

Ne mezi presim t'ju shohim atje ~

Faleminderit dhe gjithë të mirat,

Juaji me besnikëri

Z. William Lee

Departamenti i eksportit

Kosmos