EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

KOSMOS-Panairi i 126-të i Kantonit

2019-11-01 00:00:00 228

OCT.31 - NOVNTOR 4, 2019. Në Panairin e 126-të të Kantonit, KOSMOS zhvilloi shumë dizajne të reja dhe tërhoqi vëmendjen e shumë klientëve evropianë. Në të njëjtën kohë, shumë elementë të rinj janë shtuar në zhvillimin e rrjedhës sonë të qëndisjes, e cila është njohur nga industria dhe është dashur nga blerësit nga vende të ndryshme.