EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

KOSMOS-Panairi i 127-të i Kantonit Online

2020-07-31 00:00:00 56

15 qershor - 24,2020 qershor, për shkak të COVID-19, Ne mbajtëm një Panair në internet të Kantonit. Ne i tregojmë modelet tona të fundit për klientët përmes Internetit. Ka shumë njerëz që shikojnë në internet, dhe ne kemi arritur sukses të madh. Produktet tona të reja janë pranuar edhe nga klientët. Ne besojmë se epidemia së shpejti do të kalojë, dhe së shpejti do t'i tregojmë produktet tona ballë për ballë me klientët tanë.