EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

KOSMOS-Panairi i 133-të i Kantonit

2023-03-22 00:00:00 46

Në këtë mënyrë ju ftojmë sinqerisht ju dhe përfaqësuesit e kompanisë suaj të vizitoni stendën tonë në Panairin e 133-të të Kantonit nga 1 maji deri më 5 maj 2023. Ne jemi një nga prodhuesit e specializuar në kompletet e shtratit për 20 vjet. 

Numri i kabinës: H01-02, Salla 15.2 Zona C

广交会 banner1920-703-

Best Regards

Bella