EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

Zëvendësguvernatori i Jiangsu vizitoi KOSMOS në Panairin e Kantonit

2018-05-31 00:00:00 229

Në Panairin e 123-të të Kantonit, Zëvendësguvernatori i Provincës Jiangsu vjen për të vizituar stendën tonë.

Në stendë, Zëvendësguvernatori tha: KOSMOS është një markë e famshme në Nantong, dizajnet dhe produktet janë shumë të mira.

Gjithashtu Zëvendësguvernatori dha disa sugjerime të produkteve.

Punëdhënësi i KOSMOS tha se ai do të mbajë stilin dhe kërkesën e cilësisë.

Për t'i bërë produktet më të njohura.