EN

Lajme

Pozicioni juaj aktual: home>Lajme

Çfarë lloj shtrati është më i rehatshëm në verë

2023-05-31 00:00:00 9

Vera është stina më e nxehtë e vitit dhe mënyra se si të zgjidhni një komplet të rehatshëm me katër pjesë është bërë një temë shqetësuese për shumë njerëz. Kur zgjidhni një grup prej katër pjesësh, duhet të merren parasysh faktorë të ndryshëm si materiali, ajrosja dhe butësia. Ky artikull do t'ju japë detaje se si të zgjidhni një set të rehatshëm me katër pjesë në verë nga këto aspekte.


Së pari, zgjedhja e materialit


Në verë, duhet të zgjedhim materiale të lehta dhe të lehta me përshkueshmëri të mirë të ajrit. Për shembull, përzierjet e pambukut dhe kërpit, mëndafshi dhe pëlhura të tjera, këto materiale jo vetëm që mund të sigurojnë përshkueshmërinë e ajrit, por edhe të ndjehen të butë dhe të rehatshëm. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni një pëlhurë të vetme si pambuku ose liri, të cilat gjithashtu kanë përshkueshmëri të shkëlqyer të ajrit dhe thithjen e lagështirës.


Dy, përputhja e ngjyrave


Në bashkëvendosjen e ngjyrave, duhet të përpiqeni të zgjidhni seritë e lehta të grupit me katër pjesë. Ngjyrat e lehta jo vetëm që duken të freskëta dhe të thjeshta, por edhe mund ta bëjnë humorin më të këndshëm. Në të njëjtën kohë, vizualisht do të sjellë gjithashtu një ndjenjë freskie.


Tre, lëkurë të ngushtë


Për verën, gjëja më e rëndësishme është të zgjidhni kontaktin jo irritues të lëkurës me setin prej katër pjesësh. Prandaj, kur blini, duhet të përpiqeni të zgjidhni produkte pa agjent fluoreshente, në mënyrë që të shmangni acarimin e lëkurës. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të zgjidhni disa funksione antibakteriale dhe kundër grimcave të kompletit me katër pjesë, për të siguruar higjienën.


Katër, frymëmarrje


Në verë, frymëmarrja është një faktor shumë i rëndësishëm. Prandaj, kur zgjidhni një grup prej katër pjesësh, duhet të përpiqeni të zgjidhni materiale me përshkueshmëri të mirë të ajrit. Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e nevojshme t'i kushtohet vëmendje detajeve, të tilla si çarçafët, mbulesat e jorganit dhe pëlhura të tjera duhet të kenë vrima dhe boshllëqe të mjaftueshme për të siguruar qarkullimin e ajrit.


Pesë, butësi


Butësia është gjithashtu një konsideratë e rëndësishme kur blini një grup prej katër pjesësh. Materialet e buta ofrojnë rehati dhe përshtatje më të mirë me kthesat e trupit. Prandaj, në përzgjedhjen duhet të jetë sa më shumë që të jetë e mundur për të zgjedhur materiale të buta dhe të rehatshme.


Kur zgjedhim shtratin në verë, duhet t'i kushtojmë vëmendje pëlhurës, ngjyrës dhe cilësisë. Për çarçafët, ngushëlluesit dhe jastëkët, duhet të zgjedhim stile të buta, të lehta dhe që marrin frymë. Shpresojmë, ky artikull do t'ju ndihmojë të zgjidhni shtratin më të rehatshëm për një verë të nxehtë.