EN

Ekipi ynë

Pozicioni juaj aktual: home>Rreth nesh>Ekipi ynë

EKIPI TREGTI NDRKOMBTAR

Një numër i stafit me përvojë të tregtisë ndërkombëtare ofrojnë një për një shërbim. Siguroni përgjigje në kohë pa pritur. Ne ofrojmë rekomandime profesionale që ju të merrni produktet më të përputhshme me më pak kohë dhe përpjekje.

EKIPI LOGISTIK

Ne kemi provuar logjistikë ndërkombëtare, të cilat ofrojnë zgjidhje profesionale për çështjet logjistike dhe transportit dhe mbajnë sigurinë e mallrave dhe mbërritjen në kohë.

EKIPI QC

Kur mallrat janë duke prodhuar, shkalla e defektit do të kontrollohet brenda 1%. Vlerësimi i plotë Para dërgesës për të siguruar që të gjitha janë origjinale kur transportohen jashtë. Siç e dimë që dorëzimi është vetëm fillimi, ne jemi përgjegjës për të gjithë klientët që mund të përdorin produktet tona pa dyshim.

EKIPI TEKNIK

20 vjet përvojë personeli profesional dhe teknik janë duke kontrolluar me mjeshtëri dhe zgjidhur çdo problem që keni hasur.