EN

Propil Company

Posisi anjeun ayeuna: Imah>Tentang Kami>Propil Company

SAKI 2006

TEOSILE KOSMOS HOME

KOSMOS Home Tekstil Didirikeun taun 2002, khusus pikeun ngahasilkeun ranjang. Perusahaan urang perenahna di Nantong, propinsi Jiangsu, anu bounds nami "City of Home Textile". Kami dilengkepan istilah R&D anu inovatif, sistem operasi pasar mandiri sareng basis produksi lengkep pikeun nyayogikeun tékstil bumi modis. Produksi urang ngaraosan reputasi tinggi boh di bumi boh di luar negeri.

KOSMOS nempatkeun sadayana manah pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan kulawarga sareng teras nangtung di payuneun fashion sahingga ngawangun lingkungan anu saé sareng sérinisina. Ku karakter khusus, kualitasna alus sareng desain énggal, parantos nuturkeun léngkah kahirupan modéren.

Tujuan utama KOSMOS ngadamel kontribusi pikeun ningkatkeun kaayaan kahirupan ogé pangwangunan sorangan. Kauntungannana lalulintas anu gampang, sumber daya beunghar sareng budaya bisnis anu saé.

INFORMASI ASAS

Perusahaan : KOSMOS Home Tekstil

Didirikeun : 2006 Taun

Jenis Usaha : Pabrikan & Perusahaan Perdagangan

Karyawan : Di handap ieu 100

Pasar Utama : Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Wétan, Wétan Tengah

Palabuhan anu paling caket pikeun ékspor produk : Shanghai, Nantong

Klausa pengiriman dina mode perdagangan: FOB, CFR, CIF

Padika pembayaran anu ditarima: T / T, L / C

Élmu Bisnis: USD 3 - 5 juta per taun

Layanan primér : Produksi sareng Ngolah Tékstil

Alamat : Qi'An Industrial, Distrik Tongzhou, kota Nantong, Cina

Tombol ékspor: USD 3 - 5 juta per taun

Jumlah karyawan jabatan perdagangan asing: 6 ~ `10

Jumlah peneliti : 5 ~ 10

Jumlah inspektur : 5 ~ 10

Jumlah sadaya karyawan : Di handap ieu 100

MARKET KAWASAN

Ku desain anu populer sareng kualitas luhur, Jintian Textile (Nantong) Co, Ltd ngembangkeun bisnisna sacara terus-terusan di pasar luar negeri sareng lokal. Khusus di Amérika Kidul sareng Wétan Tengah, usaha urang ampir katutup di sadaya nagara di dua bidang ieu. ngagaduhan seueur koperasi di nagara anu sanés. Ayeuna perusahaan kami komitmen diri pikeun ngembangkeun langkung seueur bisnis.We tulus ngarepkeun yén urang tiasa ngiringan sareng gawé bareng pikeun ngamajukeun pamekaran umum sareng konsumén anyar sareng lami.

Konsep pamasaran

Fokus kana kualitas

Toko toko

Lima puluh nagara sareng daérah

Nagara-nagara jual anu panas
Nyaéta:

Langkung ti 30 kantor