EN

Kapas - Rincian

Posisi anjeun ayeuna: Imah>produk>Sukabumi>kapas

Katun Warna Sateen Katun Sederhana Elegan Grosir Bantal-SE-1

Panjelasan Produk

Kapas: lawon kualitas luhur lemes, lemes sareng lemes lemes, kalayan ninun sateen napas, ngalelep aktif, rendering warna anu alus, awét, tetep haneut tetep, ngajantenkeun cocog pikeun opat musim.

Set ngawengku:
(1) Bantal + pillowsham
(2) Kantong
(3) Pillowsham
(4) Bisa digabungkeun sasuai pikeun sarat anjeun

Kain: 100% Kapas, Polycotton, Microfiber (Nuju paménta anjeun)

Pola: Warna padet, sulaman

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 200TC200TC
  • 300TC300TC
  • 500TC500TC
  • 600TC600TC

tanya
  • Panjelasan Produk

  • leuwih seueur inpo produk

  • KAMI SIJI

  • FAQ

  • tanya

Panjelasan Produk

Kapas: lawon kualitas luhur lemes, lemes sareng lemes lemes, kalayan ninun sateen napas, ngalelep aktif, rendering warna anu alus, awét, tetep haneut tetep, ngajantenkeun cocog pikeun opat musim.

Set ngawengku:
(1) Bantal + pillowsham
(2) Kantong
(3) Pillowsham
(4) Bisa digabungkeun sasuai pikeun sarat anjeun

Kain: 100% Kapas, Polycotton, Microfiber (Nuju paménta anjeun)

Pola: Warna padet, sulaman

Ukuran Ukuran: Custom

leuwih seueur inpo produk
Item Nami:COLOR WARNA SATEEN COTTON GAMPANG GRATIS GOLONGAN GROSIR-SE-1
bahan:Kapas 200TC
Jenis bahan séjén sayogi.
Spésifikasi Ukuran2PC: 50x75cm
(Potongan sareng Saiz anu opsional.)
paket:Bag Lapisan PVC Tunggal + Kartu Selapkeun, Batin nganggo karton, Outer sareng Ékspor Carton Standar
 Éta tiasa ngaropéa pikeun pasar super, borongan, toko kado sareng seueur saluran jual anu sanés.
MOQ:150sets per design per warna
conto bebas
pamayaran:Deposit T / T 30%, di 70% ningali salinan B / L; L / C
Waktos pangiriman:30-65 dinten saatos 30% deposit. Éta gumantung kana barang sareng kuantitas.
FOB PortShanghai, Nantong


KAMI SIJI

FAQ
P: Kumaha Anjeun tiasa ngajamin Kualitas Produksi?
A: Kami gaduh tim QC kalayan 15years'experience sareng sistem kontrol kualitas anu ketat dina prosés produksi kami. Pamariksaan bagian katilu tiasa ditampi.
Q: Naon waktos Pangiriman anjeun?
A: Biasana 30-60days saatos mastikeun konférénsi kami, tapi éta tiasa disawalakeun dumasar kana jumlah kuantitas sareng jadwal produksi.
Q: Dupi abdi tiasa nyandak conto sareng kumaha?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto gratis sareng kirimkeun dina jero 5-7days ku ekspres internasional.
Q: Naon Inpormasi Anu Kedah Kuring Nyayogikeun Upami Abdi Hayangeun Sebut Harga? 
A: Ukuran, Bahan, Ngeusian (upami gaduh), Paket, Kuantitas Mangga kirimkeun kami sababaraha gambar desain pikeun pariksa upami mungkin
.
Q: Lawu Mana anu Anjeun tiasa masihan?
A: Kami biasana nyayogikeun microfiber, polipér
,100% katun,tencel, jacquard, chenille sareng awi.
Q: Naon MOQ Anjeun?
A: 800 nyetél per rarancang kanggo desain dicitak khusus 50 sét per desain pikeun desain dicitak bisi kami. 500sets unggal warna pikeun warna padet anu disesuaikan.50 sét per warna pikeun warna bét kami.
Q: Sabaraha Desain renda Sulaman anu Anjeun gaduh?
A: Kami gaduh langkung ti 1000 desain anu béda pikeun renda sulaman.
P: Naha Sadérék Hadir Anu Adil?
A: Leres, urang ngahadiran Canton Fair sareng Frankfurt Heimtextil Fair unggal taun.
P: Naha Anjeun Anggota Alibaba?
J: Leres, kami parantos janten supplier emas Alibaba ti saprak 2006.
P: Upami Kuring Datang Pikeun Nganjang ka Pausahaan Anjeun, Naha Sadérék Bisa Ngabantosan Surat Undangan?
A: Pasti, kirimkeun kuring salinan paspor. 


panalungtikan