EN

Kapas - Rincian

Posisi anjeun ayeuna: Imah>produk>Hiasan & Lempar Bantal>kapas

Pangalusna Kualitas Kapas Grosir Kualitas Pinted hiasan Alun-alun Cushion YHZ-2

Panjelasan Produk

Kainna: 100% Kapas, Polycotton, Microfiber, Holland ngempel, linen (Sakumaha pamundut anjeun)

Pola: warna padet, sulaman, dicitak

Ukuran Ukuran: Custom

pilihan warna
  • 1743-2beureum ngora

tanya
  • DITASANGKAN

    Cetakan anu elegan rics lawon ngalelep aktif sareng nganggo sulaman, koleksi kami nawiskeun tampilan énggal sareng pangaruh visual.

  • KELUAR WELAS

    Gaya pang anyarna sareng didamel ku panrajin paling luh ku pangrajin tékstil pangsaéna di cina.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Disertifikasi Oeko-tex sareng perlindungan lingkungan héjo, perawatan kaséhatan alami , kulit lemes.

  • PERCALE

    Disayangkeun pikeun kualitas na lemes, hipu, ambekan, sadaya tempat tidur kami ditenun sareng sadaya lawon anu berkualitas tinggi.

  • Panjelasan Produk

  • leuwih seueur inpo produk

  • KAMI SIJI

  • FAQ

  • tanya

Panjelasan Produk

Kainna: 100% Kapas, Polycotton, Microfiber, Holland ngempel, linen (Sakumaha pamundut anjeun)

Pola: warna padet, sulaman, dicitak

Ukuran Ukuran: Custom

leuwih seueur inpo produk
Item Nami:KUALITAS GRATIS GRATIS GABUNGAN PINTED KOTOR DECORATIF CUSHION YHZ-2
bahan:kapas
Jenis bahan séjén sayogi.
Spésifikasi Ukuran1PC: 45x45cm (ngeusian poliéster 380g)
(Potongan sareng Saiz anu opsional.)
paket:Bag Lapisan PVC Tunggal + Kartu Selapkeun, Batin nganggo karton, Outer sareng Ékspor Carton Standar
 Éta tiasa ngaropéa pikeun pasar super, borongan, toko kado sareng seueur saluran jual anu sanés.
MOQ:500sets per design per warna
conto bebas
pamayaran:Deposit T / T 30%, di 70% ningali salinan B / L; L / C
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utami), Shenzhen, Ningbo sareng palabuhan sanésna di Cina
Waktos pangiriman:30-65 dinten saatos 30% deposit. Éta gumantung kana barang sareng kuantitas.


KAMI SIJI

FAQ
P: Kumaha Anjeun tiasa ngajamin Kualitas Produksi?
A: Kami gaduh tim QC kalayan 15years'experience sareng sistem kontrol kualitas anu ketat dina prosés produksi kami. Pamariksaan bagian katilu tiasa ditampi.
Q: Naon waktos Pangiriman anjeun?
A: Biasana 30-60days saatos mastikeun konférénsi kami, tapi éta tiasa disawalakeun dumasar kana jumlah kuantitas sareng jadwal produksi.
Q: Dupi abdi tiasa nyandak conto sareng kumaha?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto gratis sareng kirimkeun dina jero 5-7days ku ekspres internasional.
Q: Naon Inpormasi Anu Kedah Kuring Nyayogikeun Upami Abdi Hayangeun Sebut Harga? 
A: Ukuran, Bahan, Ngeusian (upami gaduh), Paket, Kuantitas Mangga kirimkeun kami sababaraha gambar desain pikeun pariksa upami mungkin
.
Q: Lawu Mana anu Anjeun tiasa masihan?
A: Kami biasana nyayogikeun microfiber, polipér
,100% katun,tencel, jacquard, chenille sareng awi.
Q: Naon MOQ Anjeun?
A: 800 nyetél per rarancang kanggo desain dicitak khusus 50 sét per desain pikeun desain dicitak bisi kami. 500sets unggal warna pikeun warna padet anu disesuaikan.50 sét per warna pikeun warna bét kami.
Q: Sabaraha Desain renda Sulaman anu Anjeun gaduh?
A: Kami gaduh langkung ti 1000 desain anu béda pikeun renda sulaman.
P: Naha Sadérék Hadir Anu Adil?
A: Leres, urang ngahadiran Canton Fair sareng Frankfurt Heimtextil Fair unggal taun.
P: Naha Anjeun Anggota Alibaba?
J: Leres, kami parantos janten supplier emas Alibaba ti saprak 2006.
P: Upami Kuring Datang Pikeun Nganjang ka Pausahaan Anjeun, Naha Sadérék Bisa Ngabantosan Surat Undangan?
A: Pasti, kirimkeun kuring salinan paspor. 


panalungtikan