EN

FAQ

Posisi anjeun ayeuna: Imah>FAQ

  • Q

    Lawon mana anu anjeun tiasa tawarkeun?

    A

    Kami biasana nyayogikeun microfiber, polycotton sareng katun kapas 100%.

  • Q

    Naon Anjeun MOQ?

    A

    800 sét per rarancang kanggo desain dicitak khusus 50 sét per desain pikeun desain dicétak kami. 

    500sets unggal warna pikeun warna padet anu disesuaikan.50 sét per warna pikeun warna kaos urang.

  • Q

    Sabaraha Desain Lace Sulaman Anu Éta?

    A

    Kami ngagaduhan leuwih ti 300 desain anu béda pikeun renda sulaman.

  • Q

    Naha Sadérék Hadir Anu Adil?

    A

    Leres, urang ngahadiran Kanton Fair sareng Frankfurt Heimtextil Fair unggal taun.

  • Q

    Naha Anjeun Anggota Alibaba?

    A

    Leres, kami parantos janten supplier emas Alibaba ti saprak 2006.

  • Q

    Upami Abdi Kadatangan Pikeun Pausahaan Anjeun, Naha Sadérék Bisa Ngirim Surat Surat Undangan?

    A

    Pasti, kirimkeun kuring salinan passort.