EN

Jacquard - Rincian

Posisi anjeun ayeuna: Imah>produk>Panglipur & Cover Duvet>Jacquard

Dijual Hot Luxury mewah Jacquard Imah Bedding Sheets Tengah Wétan Desain Pesanggrahan Set-T26-64

Panjelasan Produk

Jacquard: kualitas lemes, hipu, teu cacad, henteu luntur sareng nyaman, pola anu ageung sareng endah, hirarki warna anu béda sareng raos stereoskopik anu kuat.

Set ngawengku:
(1) Comforter + pas lambaran + bantal + bantal + bantal + ngagulung beuheung
(2) Comforter + dipasang lambaran + bantal + bantal
(3) Comforter + dipasangan sepré + bantal
(4) Bisa digabungkeun dumasarkeun paménta anjeun

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikasi

Kain: 100% Kapas, Polycotton, Microfiber, Jacquard (Seueur pamundut anjeun)

Pattren: Warna padet, tembelan, sulaman

Ukuran Ukuran: Custom

tanya
  • DITASANGKAN

    Cetakan anu elegan rics lawon ngalelep aktif sareng nganggo sulaman, koleksi kami nawiskeun tampilan énggal sareng pangaruh visual.

  • KELUAR WELAS

    Gaya pang anyarna sareng didamel ku panrajin paling luh ku pangrajin tékstil pangsaéna di cina.

  • Murni & ECO-FRIENDLY

    Disertifikasi Oeko-tex sareng perlindungan lingkungan héjo, perawatan kaséhatan alami , kulit lemes.

  • PERCALE

    Disayangkeun pikeun kualitas na lemes, hipu, ambekan, sadaya tempat tidur kami ditenun sareng sadaya lawon anu berkualitas tinggi.

  • Panjelasan Produk

  • leuwih seueur inpo produk

  • KAMI SIJI

  • FAQ

  • tanya

Panjelasan Produk

Jacquard: kualitas lemes, hipu, teu cacad, henteu luntur sareng nyaman, pola anu ageung sareng endah, hirarki warna anu béda sareng raos stereoskopik anu kuat.

Set ngawengku:
(1) Comforter + pas lambaran + bantal + bantal + bantal + ngagulung beuheung
(2) Comforter + dipasang lambaran + bantal + bantal
(3) Comforter + dipasangan sepré + bantal
(4) Bisa digabungkeun dumasarkeun paménta anjeun

Sertifikasi: Oeko-Tex sertifikasi

Kain: 100% Kapas, Polycotton, Microfiber, Jacquard (Seueur pamundut anjeun)

Pattren: Warna padet, tembelan, sulaman

Ukuran Ukuran: Custom

leuwih seueur inpo produk
Item Nami:PANJANG BARU JAWA BARAT JACQUARD HOME BEDDING SHEET MIDDLE TIMUR DESIGN BED COMFORTER SET-T26-64
bahan:Jacquard + 120GSM Mikrofiber
Jenis bahan séjén sayogi.
Spésifikasi UkuranSINGLE: 1PC Comforter: 180x240cm (300GSM Isi) + 1PC Lembar Datar: 120x200 + 35cm + 1PC Pillowsham: 50x75 + 5cm + 1PC Bantal: 50x75cm + 1PC Bantal sareng Ngeusuhan: 45x45cm + 1PC Deco. Bantal sareng Keusikan: 30x50cm
DOUBLE: 1PC Comforter: 260x240cm (300GSM Isi) + 1PC Lembar Dilengkepan: 200x200 + 35cm + 2PC Pillowsham: 50x75 + 5cm + 2PC Pillowcase: 50x75cm + 1PC Bantal sareng Nge (380g): 45x45cm + 1PC Deco. Bantal sareng Ngeusian (320g): 30x50cm
(Potongan sareng Saiz anu opsional.)
paket:Bag Lapisan PVC Tunggal + Kartu Selapkeun, Batin nganggo karton, Outer sareng Ékspor Carton Standar
 Éta tiasa ngaropéa pikeun pasar super, borongan, toko kado sareng seueur saluran jual anu sanés.
MOQ:150sets per design per warna
Diénggalan Kuantitas1x40HQ: 730Sét
conto bebas
pamayaran:Deposit T / T 30%, di 70% ningali salinan B / L; L / C
Waktos pangiriman:Sakitar 60 dinten saatos deposit 30%
Pelabuhan kiriman:Shanghai (utami), Shenzhen, Ningbo sareng palabuhan sanésna di Cina


KAMI SIJI

FAQ
Q: Dimana Pabrik Anjeun?
J: Pabrik urang mah anu perenahna di Kota Nantong, Propinsi Jiangsu, Cina. Dua jam drive ti Shanghai.
Q: Naha Anjeun tiasa Pasang Produk Adat?
J: Leres. Urang damel kana pesenan OEM, anu hartosna ukuran, bahan, kuantitas, desain, logo, packing dll tiasa disaluyukeun.
Q: Sakumaha seueur warna anu abdi tiasa mesen?
A: Anjeun tiasa mesen warna anu anjeun resep unggal desain dina warna Pantone. Bahan anu béda-béda gaduh pamundut anu béda dina ngawarnaan atanapi percetakan warna. Mangga wartosan kami kanggo detil.
P: Kumaha Anjeun tiasa ngajamin Kualitas Produksi?
A: Kami gaduh tim QC kalayan 15years'experience sareng sistem kontrol kualitas anu ketat dina prosés produksi kami. Pamariksaan bagian katilu tiasa ditampi.
Q: Naon waktos Pangiriman anjeun?
A: Biasana 30-60days saatos mastikeun konférénsi kami, tapi éta tiasa disawalakeun dumasar kana jumlah kuantitas sareng jadwal produksi.
Q: Dupi abdi tiasa nyandak conto sareng kumaha?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto gratis sareng kirimkeun dina jero 5-7days ku ekspres internasional.
Q: Naon Inpormasi Anu Kedah Kuring Nyayogikeun Upami Abdi Hayangeun Sebut Harga? 
A: Ukuran, Bahan, Ngeusian (upami gaduh), Paket, Kuantitas Mangga kirimkeun kami sababaraha gambar desain pikeun pariksa upami mungkin
.
Q: Lawu Mana anu Anjeun tiasa masihan?
A: Kami biasana nyayogikeun microfiber, polipér
,100% katun,tencel, jacquard, chenille sareng awi.
Q: Naon MOQ Anjeun?
A: 800 nyetél per rarancang kanggo desain dicitak khusus 50 sét per desain pikeun desain dicitak bisi kami. 500sets unggal warna pikeun warna padet anu disesuaikan.50 sét per warna pikeun warna bét kami.
Q: Sabaraha Desain renda Sulaman anu Anjeun gaduh?
A: Kami gaduh langkung ti 1000 desain anu béda pikeun renda sulaman.
P: Naha Sadérék Hadir Anu Adil?
A: Leres, urang ngahadiran Canton Fair sareng Frankfurt Heimtextil Fair unggal taun.
P: Naha Anjeun Anggota Alibaba?
J: Leres, kami parantos janten supplier emas Alibaba ti saprak 2006.
P: Upami Kuring Datang Pikeun Nganjang ka Pausahaan Anjeun, Naha Sadérék Bisa Ngabantosan Surat Undangan?
A: Pasti, kirimkeun kuring salinan paspor. 


panalungtikan