EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Panutup ranjang quilt, sarung bantal sareng prosés produksi set sepré

2024-03-21 00:00:00 14

Prosés produksi opat-sapotong

1. Prosés anyaman:

Tenun nyaéta prosés munggaran dina produksi set opat-sapotong. Dina prosés anyaman, bahan baku kedah disiapkeun heula. Bahan baku tékstil biasana dipaké, kayaning katun, linen, sutra, wol, jeung saterusna, bahan baku diolah, kayaning degumming, pemutihan, dyeing, jsb, pikeun karya anyaman saterusna. Salajengna, bahan baku olahan dibagi kana benang halus sareng dianyam ku alat tenun. Saatos anyaman réngsé, lawon anyaman kedah diurutkeun, sapertos motong, ngabentuk, sareng sajabana, pikeun ngagampangkeun pamrosésan salajengna.

2. prosés motong:

Motong nyaéta prosés kadua dina produksi set opat-sapotong. Dina prosés motong, lawon anyaman kedah dipotong dumasar kana gambar desain sareng syarat ukuran. Prosés motong merlukeun pamakéan parabot motong, kayaning gunting, mesin motong, jsb Saatos motong réngsé, lawon motong perlu diurutkeun, kayaning motong threads, ironing, jsb, pikeun mempermudah prosés jahit salajengna.

3. Prosés jahit:

Jahit nyaéta prosés katilu dina produksi set opat-sapotong. Dina prosés ngaput, lawon anu dipotong kedah disambung sareng dijahit nganggo mesin jahit. Prosés jahit merlukeun perhatian kana seleksi threads jahit jeung kualitas jahit pikeun mastikeun kakuatan sarta kaéndahan opat-sapotong set. Salila prosés jahit, sababaraha karya bantu ogé diperlukeun, kayaning pleating, péngkolan, jeung sajabana, pikeun mempermudah ngolah rupa saterusna.

4. Prosedur ngolah rupa:

Mesin halus nyaéta prosés ahir dina produksi set opat-sapotong. Dina prosés ngolah rupa, susunan opat lembar anu geus dijahit perlu diurutkeun sarta dirobah. Kahiji, benang kudu dipangkas jeung ironed sangkan susunan opat-sapotong smoother tur leuwih geulis. Salajengna, sababaraha karya hiasan bisa dipigawé sakumaha diperlukeun, kayaning sulaman, bronzing, jsb, pikeun ngaronjatkeun artistry sarta uniqueness tina opat-sapotong set. Tungtungna, opat-sapotong set ieu inspected jeung rangkep pikeun mastikeun yén kualitas produk meets sarat jeung gampang pikeun ngangkut jeung ngajual.

Ngaliwatan opat prosés di luhur, produksi set opat-sapotong geus réngsé. Unggal prosés boga syarat gawé unik sorangan jeung titik teknis, nu merlukeun operasi profésional sarta kadali kualitas ketat pikeun mastikeun kualitas jeung kinerja produk ahir. Dina waktos anu sami, salami prosés produksi set opat-sapotong, perhatian kedah diperhatoskeun kana kasalametan sareng perlindungan lingkungan, sareng peraturan sareng standar anu relevan kedah diturutan pikeun ngajagi kasehatan pagawé sareng pangwangunan lingkungan anu sustainable. Ngaliwatan aliran prosés ilmiah sarta sikep gawé taliti, kualitas luhur opat-sapotong set bisa dihasilkeun pikeun minuhan kabutuhan masarakat pikeun kanyamanan sarta kageulisan.