EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Ranjang pikeun atlit dina Olimpiade Paris 2024: kombinasi sampurna kanyamanan sareng téknologi

2024-01-24 00:00:00 6

Dina Olimpiade Paris 2024 anu bakal datang, sepré, sarung quilt sareng sarung bantal pikeun atlit bakal janten sorotan Désa Olimpiade. Ranjang ieu henteu ngan ukur fokus kana kanyamanan, tapi ogé ngalebetkeun unsur téknologi pang anyarna, tujuanana pikeun nyayogikeun pamilon lingkungan istirahat anu pangsaéna sareng ngabantosan aranjeunna ngalaksanakeun anu pangsaéna di lapangan.


1. Pilihan bahan: kombinasi alam jeung téhnologi


Produk ranjang ieu nganggo serat alami kualitas luhur sapertos katun organik sareng linen pikeun mastikeun kulit séhat pikeun atlit. Dina waktos anu sami, cadar, quilt nyertakeun sareng sarung bantal parantos dirawat khusus pikeun nyerep Uap anu saé sareng breathability, ngajaga atlit garing sareng nyaman. Sajaba ti éta, parabot keur sare ogé boga fungsi antibakteri sarta anti mite, nu bisa éféktif nyegah masalah kulit nu atlit bisa sapatemon salila kompetisi.

H47972895f411467bbfa5215a640e3413d

2. Desain ergonomic: pangalaman kanyamanan tukang ngaput


Ukuran sareng bentuk ranjang ieu sacara saksama dirancang pikeun nyocogkeun kana jinis awak atlit anu béda. Sprei, sarung quilt sareng sarung bantal dirancang sacara ergonomis pikeun nyayogikeun para atlit kalayan dukungan sareng pas anu optimal, sacara efektif ngaleungitkeun kacapean anu disababkeun ku latihan. Salaku tambahan, warna sareng pola ranjang parantos dipilih sacara saksama pikeun nyiptakeun suasana istirahat anu santai sareng pikaresepeun.


3. Téhnologi Smart: Ningkatkeun Efisiensi Pamulihan Atlit

Hf6c3b11ea3ce48caad2cb5127030ba87D

ranjang Olimpiade ieu ogé incorporates elemen téhnologi pinter. Salaku conto, sensor anu dipasang dina ranjang tiasa ngawas kualitas sare atlit sacara real waktos sareng nyayogikeun data bobo sareng saran ka atlit ngalangkungan aplikasi mobile. Ieu ngabantosan atlit langkung ngartos status bobo, nyaluyukeun kabiasaan hirupna dina waktosna, sareng ningkatkeun prestasi kompetisi.


4. Konsép Perlindungan Lingkungan: Prakték Olimpiade Héjo


Panitia Penyelenggara Olimpiade Paris taat kana konsép Olimpiade Héjo sareng merhatikeun perlindungan lingkungan dina pilihan produk ranjang pikeun Olimpiade ieu. Produk parabot keur sare dijieun tina bahan baku sustainable, sarta prosés produksi ogé nengetan konservasi énergi jeung ngurangan émisi. Salaku tambahan, ranjang tiasa didaur ulang sareng dianggo deui saatos dianggo pikeun ngirangan beban lingkungan.


Pondokna, cadar, panutup quilt sareng sarung bantal pikeun atlit Olimpiade Paris 2024 sampurna ngagabungkeun kanyamanan sareng téknologi pikeun nyayogikeun lingkungan istirahat anu pangsaéna pikeun pamilon. Ieu mah ngan ukur cerminan kualitas Olimpiade, tapi ogé demonstrasi ngeunaan miara jeung miara atlit.