EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Cosman Home Textile milu dina 133rd Canton Fair kalayan suksés

2023-05-17 00:00:00 50

Anyar, Cosman Home Textile milu dina 133rd Canton Fair sareng ngahontal kasuksésan lengkep. Salaku perusahaan anu museurkeun kana produk tékstil bumi anu luhur, Cosman nampilkeun séri produk kualitas luhur panganyarna dina paméran ieu, anu dipuji pisan ku para nasabah domestik sareng asing sareng insider industri.


1. Ngeunaan Canton Fair


Canton Fair nyaéta singketan tina China Import and Export Fair. Éta disponsoran ku Kamentrian Perdagangan Cina sareng dilaksanakeun di Guangzhou unggal musim semi sareng usum gugur. Kusabab mimitina di 1957, Canton Fair parantos janten salah sahiji pameran perdagangan internasional anu panggedéna sareng paling berpengaruh di dunya. Unggal paméran nyertakeun wewengkon leuwih ti 1 juta méter pasagi, attracting ampir 60,000 exhibitors ti leuwih ti 200 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.


2. Pagelaran Kesman dina Canton Fair ieu


Salaku perusahaan anu fokus kana produk tékstil bumi anu luhur, Cosman nampilkeun séri produk kualitas luhur panganyarna dina Canton Fair ieu. Produk ieu henteu ngan nganggo téknologi produksi anu paling canggih sareng bahan, tapi ogé dirarancang kalayan pinuh pertimbangan kabutuhan konsumen pikeun kualitas sareng kanyamanan. Éta kalebet rupa-rupa produk tékstil bumi sapertos ranjang sareng langsir, nyertakeun sababaraha skénario sapertos hotél, bumi, sareng kawinan.


Salila paméran, stan Cosman teu ngan narik perhatian konsumén domestik jeung luar nagri, tapi ogé narima pujian luhur ti insiders industri. Aranjeunna ngungkabkeun apresiasi pikeun konsép desain sareng kualitas produk Cosman, sareng ngungkabkeun harepan pikeun gaduh kerjasama anu langkung jero sareng Cosman.


3. Sajarah ngembangkeun Cosman Imah Tekstil


Cosman Home Textiles diadegkeun dina 2010 sareng kantor pusatna di Nantong, Propinsi Jiangsu. Pausahaan museurkeun kana panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan produk tékstil bumi anu luhur, sareng mangrupikeun salah sahiji merek tékstil bumi terkemuka di Cina. Perusahaan ngagaduhan tim desain R&D profésional sareng kualitas luhur sareng tim produksi, ogé set lengkep sistem manajemen kualitas. Ayeuna, perusahaan parantos ngadegkeun jaringan penjualan lengkep di sakumna sareng parantos ngahontal hasil anu luar biasa di pasar luar negeri.


Opat. kacindekan


Salaku perusahaan anu didédikasikeun pikeun nyayogikeun pangalaman hirup di bumi anu kualitas luhur, Cosman salawasna taat kana konsép inovasi sareng kualitas anu munggaran. Ku ilubiung dina Canton Fair ieu, Kesman henteu ngan ukur nunjukkeun kakuatan dirina, tapi ogé nunjukkeun kamampuan kualitas luhur sareng inovasi industri tékstil bumi China ka para nasabah sareng insider industri. Hal ieu dipercaya yén dina pangwangunan anu bakal datang, Cosman bakal teras-terasan ngajaga posisi pamimpin sareng nyangking produk tékstil bumi anu langkung nyaman, séhat sareng ramah lingkungan ka konsumén.