EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Kumaha carana milih sareng nganggo ranjang pikeun ngahias pangkeng anjeun.

2023-06-28 00:00:00 12

Kasur mangrupikeun bagian penting tina hiasan pangkeng, henteu ngan ukur nambihan kaéndahan ka pangkeng, tapi ogé ningkatkeun kanyamanan sareng kahaneutan kamar tidur. Tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha milih sareng nganggo ranjang pikeun ngahias kamar tidur anjeun.


1. Milih bahan tina parabot keur sare

Bahan ranjang gaduh pangaruh anu penting dina kualitas sare sareng kanyamanan. Bahan ranjang anu umum kalebet katun, linen, sutra, sareng wol. Katun parabot keur sare boga kaunggulan perméabilitas hawa alus, nyerep Uap kuat, softness sarta kanyamanan, sarta mangrupa bahan parabot keur sare paling ilahar dipake. Hemp parabot keur sare boga kaunggulan perméabilitas hawa alus, hygroscopicity kuat, sarta anti reungit, sarta cocog pikeun pamakéan usum panas. Kasur sutra ngagaduhan kaunggulan lemes sareng lemes, perméabilitas hawa anu saé, anti-wrinkle sareng sipat antibakteri, sareng cocog pikeun jalma anu kulitna sénsitip. Kasur wol boga kaunggulan ingetan kahaneutan alus, lemes sareng kanyamanan, sarta cocog pikeun pamakéan di wewengkon tiis. Milih bahan ranjang katuhu nurutkeun pangabutuh anjeun sarta ciri musiman.


2. Pilih warna sareng gaya ranjang

Warna sareng gaya ranjang gaduh pangaruh anu penting dina pangaruh hiasan tina pangkeng. Sacara umum, warna ranjang kedah saluyu sareng nada sakabéh pangkeng. Lamun elemen utama pangkeng, kayaning tembok, floors, sarta jati, anu lampu-berwarna, Anjeun bisa milih parabot keur sare poék atawa caang-berwarna pikeun nambahkeun lapisan jeung highlights. Sabalikna, upami unsur utama pangkeng nyaéta warna poék, anjeun tiasa milih ranjang lampu atanapi pastel pikeun nyiptakeun suasana anu haneut. Dina hal gaya, anjeun tiasa milih dumasar kana karesep anjeun sareng gaya pangkeng. Contona, Anjeun bisa milih parabot keur sare solid-warna basajan pikeun gaya basajan, pola floral atawa parabot keur sare dicitak pikeun gaya sastra, sarta sulaman atawa parabot keur sare embroidered pikeun gaya Cina.


3. Milih konfigurasi tina parabot keur sare

Konfigurasi ranjang ogé bagian penting tina hiasan pangkeng. Umumna disebutkeun, konfigurasi tina parabot keur sare ngawengku cadar, nyertakeun quilt, pillowcases, bantal, quilts, blankets, jsb cadar jeung nyertakeun quilt mangrupakeun konfigurasi dasar parabot keur sare, jeung anjeun bisa milih gaya nu koordinat kalawan warna parabot keur sare. Sarung bantal sareng bantal ogé mangrupikeun bagian anu penting dina ranjang. Anjeun tiasa milih bantal anu cocog sareng kabiasaan bobo anjeun sareng kaséhatan tulang tonggong cervical. Quilts sareng simbut mangrupikeun ranjang kanggo usum tiis, sareng anjeun tiasa milih ti aranjeunna pikeun kahaneutan, lemes sareng kanyamanan.

  Pondokna, parabot keur sare mangrupa bagian penting tina hiasan pangkeng. Milih bahan anu pas, warna sareng gaya, kitu ogé konfigurasi anu lumrah sareng metode pangropéa tiasa nambihan kaéndahan sareng kanyamanan ka pangkeng sareng nyiptakeun suasana bumi anu haneut.