EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Kumaha nangtoskeun kualitas sprei

2024-03-27 00:00:00 4

Ieu mangrupikeun artikel ilmiah populér anu serius ngeunaan sepré ranjang. Topik di handap.

Aya seueur jinis sprei, kumaha anjeun milih anu leres? Indikator naon anu anjeun kedah tingali nalika milih sepré ranjang? Naha sepré anu langkung mahal langkung nyaman?

Naha anjeun ogé gaduh patarosan ieu?

Parantos lami dilaporkeun yén langkung ti 99% réspondén yakin yén ranjang anu cocog tiasa ningkatkeun kualitas bobo.

Ku alatan éta, lamun hayang saré nyaman jeung aman, lamun meuli sprei, ulah jadi teu sabar sarta ngan kasampak dina harga jeung penampilan.

Sprei biasana dijieun tina katun, sutra, linen, sutra, jeung sajabana, sarta kualitas sprei tina bahan béda ogé béda. Sanajan cadar katun biasa murah, kualitasna henteu saé pisan. Aranjeunna rawan pilling, fading, sarta bisa deform sanggeus pamakéan jangka panjang. Lamun anjeun milih cadar katun kualitas luhur, kayaning katun lila-pokok, katun Mesir, jsb, anjeun bisa mastikeun kualitas hadé, breathability tinggi, sarta durability.

2. Kapadetan benang

Kapadetan benang mangrupikeun indikator penting pikeun kualitas lambar. Nu leuwih luhur kapadetan benang, nu leuwih nyaman cadar bakal, nu leuwih alus rasa, jeung kualitas nu leuwih alus. Kapadetan benang biasana dinyatakeun dina watesan jumlah benang per inci, sapertos 400TC, 600TC, 800TC, jsb. Sacara umum, lembar kalayan kapadetan benang langkung ti 400TC tiasa dianggap produk kualitas luhur.

3. Téknologi tékstil

a. Anyaman polos

Benang lungsin sareng pakan dihijikeun unggal benang anu sanés.

lawon polos boga loba titik interweaving, lawon datar, ipis, sarta breathable. Sanajan kitu, jenis ieu struktur tékstil nangtukeun yén dénsitas na bakal rélatif low, sarta rélatif diomongkeun, hargana ogé murah.

b. Twill

Benang lungsin sareng benang pakan dijait sahenteuna sakali unggal dua benang.

Dibandingkeun sareng anyaman polos, lawon twill ngagaduhan tékstur tilu diménsi anu langkung kuat, kapadetan anu langkung luhur, sareng produkna langkung kandel.

c. Satin

Benang lungsin sareng pakan dijait sahenteuna unggal tilu benang.

Satin mangrupikeun kandel sareng pangpadetna tina tilu lawon. lawon karasaeun smoother, leuwih hipu jeung ngagurilap. Proses ieu bakal langkung mahal sareng langkung mahal.


Kacindekan: Satin bisa disebutkeun pangalusna diantara lawon katun, sedengkeun kepar dipaké ku leuwih kulawarga.