EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Uleman pikeun GO TEX FAIR 2018

2019-09-19 00:00:00 20

Dear Sadayana:

Kumaha damang!

Abdi hoyong ngondang sadayana anu sumping sareng ningali stan kami di

Pameran Impor & Ékspor Cina ka-124 ¨ C GuangZhou (kompleks PAZHOU)

Fase 3, OCT.31--NOV.4 2018

Kami bakal nunjukkeun anjeun desain anyar kami sareng masihan anjeun harga pangsaéna. sareng Pls punten perhatikeun stan kami No. 15.2 F 38-39 sareng 14.2F24-25.

Kami ngarep pisan ningali anjeun didinya~

Hatur nuhun sareng salam hormat,

Salam hormat

Tuan William Lee

Dept. Ékspor

COSMOS

Jintian Textile (Nantong) CO,. LTD

Situs Web: www.kosmosvip.com

E-mail: [email dijaga]

Tel: + 86-513-86516656

Fax: + 86-513-55083738

Mobile: + 8615962870167

Alamat: No.88, Jalan Qi'Shi, Taman Industri, Kota Qi'An, Kota Tongzhou, Propinsi Jiangsu. Cina