EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Undangan pikeun GO TEX FAIR 2018 - Brazil

2018-08-13 00:00:00 192

Kalayan Hormat:

Abdi hoyong ngundang anjeun sadayana anu sumping sareng ningali stan kami di GO TEX FAIR 2018 ti Sep.11-Sep.13 2018.

Alamatna nyaéta Expo Center Norte (Yellow Pavillion) Ave. Otto Baumgart, nº 1000 - Vila Guilherme. Kode pos: 02055-000 São Paulo - SP, Brazil. Kami bakal nunjukkeun desain anyar kami sareng masihan anjeun harga anu pangsaéna.

sareng Pls ramah perhatosan di stan kami C29 Kami ngarep pisan ningali anjeun ~