EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

KOSMOS-Undangan pikeun Kualitas Kanton 124th

2018-09-28 00:00:00 196

Kalayan Hormat:

Kumaha damang! 

Abdi hoyong ngundang anjeun sadayana anu sumping sareng ningali stan kami di Pésta Impor & Ékspor Cina ka-124 GuangC GuangZhou (PAZHOU KOMPLEKS) Fase 3, OKT.31 - NOV.4 2018 

Kami bakal nunjukkeun desain anyar kami sareng masihan anjeun harga anu pangsaéna. sareng Pls kalayan ramah nyatet stan kami No. 15.2 F 38-39 sareng 14.2F24-25.

Kami ngarepkeun ningali anjeun ~

Hatur nuhun sareng salam hormat,

Salam hormat

Mr William Lee

Ékspor Dept.

COSMOS