EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

KOSMOS-ka-127 Canton Fair Online

2020-07-31 00:00:00 56

JUN15-JUN 24,2020, Kusabab COVID-19, Kami ngayakeun Pameran Kanton online. Kami nunjukkeun pola pangénggalna ka konsumén ngalangkungan Internet. Aya seueur jalma anu nonton online, sareng kami parantos ngahontal kasuksésan anu hébat. Produk anyar kami ogé ditampi ku konsumén. Kami yakin yén wabah éta bakal pas, sareng kami bakal gancang nunjukkeun produk urang nyanghareupan sareng konsumén.