EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

KOSMOS-nu 133th Canton Fair

2023-03-22 00:00:00 36

Kami kalayan tulus ngajak anjeun sareng wawakil perusahaan anjeun pikeun nganjang ka stan kami di The 133th Canton Fair ti 1 Mei- 5 Mei 2023. Kami mangrupikeun salah sahiji pabrik khusus dina set ranjang salami 20 taun. 

Jumlah Booth: H01-02, Hall15.2 Wewengkon C

广交会spanduk1920-703-

Salam hormat

Bella