EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

gaya wétan tengah opat sapotong set

2023-08-15 00:00:00 17

Upami anjeun resep gaya Wétan Tengah atanapi gaya Arab, maka jas gaya Wétan Tengah opat potongan mangrupikeun pilihan anu anjeun moal sono. Set opat-sapotong ieu ngagaduhan warna sareng pola lokal, ngamungkinkeun anjeun ngaraosan suasana anu aheng bari gaduh linen kualitas luhur.

Ieu mangrupikeun fitur tina opat set set anu diideuan ku Wétan Tengah:

lawon kualitas luhur: Kami geus dipaké 100% lawon katun nyieun opat-sapotong set, ngajamin kanyamanan anjeun sarta durability.

Desain pola unik: set opat-sapotong kami ciri euyeub pola-inspirasi Wétan Tengah, kayaning rhombuses, pola geometric warni, sarta hurup Arab, jsb, ngajadikeun hiasan pangkeng anjeun leuwih aheng.

Ragam pilihan warna: Gaya Wétan Tengah kami anu opat aya dina sababaraha pilihan warna, tina nada poék anu tenang dugi ka warna anu terang sareng meriah, kalenturan pilihan ngamungkinkeun anjeun mendakan kombinasi warna anu paling cocog sareng gaya pangkeng anjeun.

High-grade workmanship: Kami geus diadopsi meticulous tur taliti workmanship leungeun-dijieun, unggal opat-sapotong set tiasa awét sarta bisa tahan pamakéan diulang tur cuci.

Henteu ngan éta, tapi gaya Wétan Tengah urang tina opat nyaéta pas sampurna pikeun sagala setting imah jeung pangkeng. Upami anjeun milarian set opat potongan anu kualitas luhur, dirancang unik kalayan pilihan warna-warni, set opat potongan gaya Wétan Tengah kami bakal cocog sareng kabutuhan anjeun.

Tip: Anggo set opat potongan gaya Wétan Tengah di pangkeng, sareng anjeun ogé tiasa cocog sareng sababaraha lampu gaya Wétan Tengah, karpét atanapi hiasan témbok pikeun ngajantenkeun pangkeng anjeun pinuh ku eksotis sareng ngalaman gaya hirup sareng pesona budaya anu béda.