EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Wakil gubernur Jiangsu ngadatangan KOSMOS di Pameran Kanton

2018-05-31 00:00:00 229

Dina Pameran Lemes 123th, Wakil gubernur Provinsi Jiangsu sumping ka stan kami.

Dina stan na, Wakil gubernur nyarios: KOSMOS mangrupikeun merek anu kasohor di Nantong, desain sareng produkna saé pisan.

Ogé Wakil gubernur masihan sababaraha saran ngeunaan produk.

Juragan KOSMOS nyarios yén anjeunna bakal tetep gaya sareng pamundut kualitas.

Pikeun nyieun produk langkung populér.