EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Nyeuseuh jeung ngurus opat-sapotong diatur dina fabrics béda

2023-05-24 00:00:00 11

Opat-sapotong set mangrupikeun salah sahiji barang rumah tangga anu penting dina kahirupan sapopoe, sareng aranjeunna tiasa nyayogikeun lingkungan sare anu nyaman. Sanajan kitu, alatan bahan béda tina opat-sapotong jas tina fabrics béda, maranéhna ogé kudu béda dina hal beberesih sarta perawatan. Dina artikel ieu kami baris ngenalkeun anjeun kumaha carana nyeuseuh jeung miara set opat-sapotong dina fabrics béda.


1. Katun jeung linen blended jas opat-sapotong


Katun jeung linen blended opat-sapotong jas mangrupakeun bahan rélatif umum. Cai mibanda kaunggulan perméabilitas hawa alus, nyerep Uap kuat, softness sarta kanyamanan. Nanging, nalika ngabersihan, anjeun kedah nengetan titik-titik ieu:


1. kontrol suhu: Katun jeung linen blended opat-sapotong jas kudu dikumbah dina cai haneut atawa tiis, ulah aya cai panas.


2. Pilihan agén beberesih: milih agén beberesih basa nétral atawa lemah, ulah ngagunakeun ngabodaskeun atawa agén beberesih basa kuat.


3. Sunscreen: Katun jeung linen blended opat-sapotong jas anu rawan yellowing na hardening lamun kakeunaan cahya panonpoé, ngarah kudu ditempatkeun dina tempat tiis nepi ka garing.


Dua, sutra opat-sapotong set


Sutra opat-sapotong set mangrupakeun produk parabot keur sare high-tungtung kalawan ciri softness, kanyamanan sarta gloss tinggi. Sanajan kitu, jas sutra opat-sapotong ogé merlukeun métode beberesih sarta perawatan husus:


1. Nyeuseuh leungeun: Sutra opat-sapotong jas teu bisa dikumbah dina mesin cuci, tapi kudu dikumbah ku leungeun.


2. kontrol suhu: Suhu cai teu kudu ngaleuwihan 30 ° C salila beberesih, disebutkeun eta bakal mangaruhan tékstur jeung warna na.


3. Pilihan agén beberesih: milih cairan cuci sutra husus atawa detergent nétral, sarta ulah ngagunakeun ngabodaskeun.


4. panyalindungan panonpoé: Sutra opat-sapotong jas anu rawan fading na yellowing, jadi tetep kaluar tina sinar panonpoé langsung.


5. Ironing: Nalika ironing sutra opat-sapotong jas dina suhu low, Anjeun kudu make dowel sarta ulah rubbing kaleuleuwihan.


Tilu, katun Tianzhu opat sapotong set


Tianzhu katun opat-sapotong set mangrupakeun jenis lawon kualitas luhur, nu boga ciri softness, kanyamanan sarta nyerep Uap alus. Nanging, anjeun ogé kedah nengetan titik-titik ieu nalika ngabersihkeun sareng miara:


1. kontrol Suhu: Dianzhu opat-sapotong set kudu cleaned kalawan cai haneut atawa tiis, ulah aya cai panas.


2. Pilihan agén beberesih: milih agén beberesih basa nétral atawa lemah, sarta ulah ngagunakeun ngabodaskeun atawa agén beberesih basa kuat.


3. panyalindungan panonpoé: Dianzhu katun opat-sapotong set gampang kakeunaan cahya panonpoé jeung robah warna ka warna konéng sarta teuas, jadi kudu ditempatkeun dina tempat tiis nepi ka garing.


Opat, serat kimia opat-sapotong set


Serat kimia opat-sapotong set boga ciri harga mirah, beberesih gampang, sarta teu gampang wrinkle. Nanging, kusabab karakteristik serat kimia sorangan, anjeun kedah nengetan titik-titik ieu nalika ngabersihkeun sareng miara:


1. Kontrol suhu: The kimiawi serat opat-sapotong jas bisa cleaned kalawan cai haneut atawa tiis, tapi cai panas kedah pernah dipaké.


2. Pilihan agén beberesih: milih agén beberesih basa nétral atawa lemah, sarta ulah ngagunakeun ngabodaskeun atawa agén beberesih basa kuat.


3. Sunscreen: The kimiawi serat opat-sapotong jas teu tahan ka cahya panonpoé, jadi kudu ditempatkeun di tempat tiis nepi ka garing.


Pondokna, euweuh urusan naon lawon éta, Anjeun kudu nengetan kontrol suhu, pilihan detergent jeung panyalindungan panonpoé nalika meresihan jeung miara. Ngan kalayan beberesih sareng perawatan anu leres tiasa kualitas sareng umur panjang set opat-sapotong tiasa dijamin.