EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Naon jalma-jalma tékstil bumi kedah terang ngeunaan produk ranjang

2024-01-04 00:00:00 15

Jenis lawon anu dianggo dina kit: katun murni, poliéster-katun, serat kimia, sareng sutra. Kain katun murni cocog pikeun sadaya musim. Aranjeunna mibanda hygroscopicity kawilang alus sarta sipat panyabutan Uap, sarta ogé warmer ti bahan séjén. Dina waktos anu sami, serat katun, salaku bahan alami, henteu ngagaduhan iritasi atanapi efek samping nalika kontak sareng kulit. Rarasaan lawon poliéster-katun caket sareng katun murni sareng langkung lancar. Sacara umum, opat-sapotong susunan dijieunna tina lawon poliéster-katun kalawan nisbah 65% poliéster jeung 35% katun, nu kirang nyaman ti katun murni. Serat kimia disebut oge poliéster jeung serat poliéster. Kadang-kadang usaha nganggo sababaraha nami anu saé pikeun ngabingungkeun kaayaan. Opat-sapotong set tina fabrics serat kimia nu cheapest. Éta ngajual sakitar 50 dina situs wéb anu tangtu, sareng dasarna poliéster. Sanajan éta kuat sarta awét, éta bisa jadi pil alatan listrik statik. Bahan baku anu biasa dianggo pikeun flannel sareng buludru karang dina usum tiis ogé poliéster. Sutra nyata (mulberry sutra) nyaéta lawon anu paling luhur, kalayan harga langkung ti 1,000. Karasa lemes sareng nyaman, sareng dikenal salaku bahan anu paling cocog pikeun bobo taranjang. Tapi éta gampang kotor, janten kedah sering dikumbah sareng dijauhkeun tina sinar panonpoé langsung. Barina ogé, éta anu paling mahal, janten peryogi perawatan ati-ati. Prosés ngawarnaan kit: percetakan, dyeing, sulaman, jacquard, benang-dyed. Set percetakan opat-sapotong sareng set opat-sapotong ngawarnaan kualitasna sami. Éta dibagi kana percetakan cet sareng percetakan réaktif. Percetakan cet ngan gampang luntur dina permukaan lawon, sedengkeun cet percetakan réaktif bakal Penetrating kana serat, warnana terang sareng karasa langkung lemes. Susunan opat-sapotong set nyaéta pikeun nyulam pola dina permukaan quilt sareng permukaan bantal. Biasana dumasar kana ngawarnaan sareng gaduh kelas anu langkung luhur. Opat-sapotong jacquard set ngabogaan prosés leuwih kompleks jeung ongkos luhur. Sigana kawas watermark-kawas kerung jeung tékstur convex. Téksturna langkung lemes sareng langkung hipu, gaduh gloss anu langkung saé, karasa leungeun anu langkung saé, sareng breathability anu langkung saé. Opat-sapotong benang-dyed set ieu anyaman ku Lungsi na weft yarns tina kelir béda. lawon boga ketebalan alus sarta tékstur, sarta kelir dina hareup jeung deui persis sabalikna. Mibanda pangaruh tilu diménsi kuat, shrinkage leutik, sarta teu gampang diudar, tapi hargana leuwih luhur batan nu biasa. Struktur anyaman kit: anyaman polos, kepar, sareng lawon anyaman polos satin gaduh seueur titik jalinan, téksturna teguh, goresan, sareng permukaanna rata. Penampilan sisi hareup jeung tukang sarua. Kapadetan lawon anyaman polos teu tiasa luhur teuing, rélatif hampang sareng ipis, sareng résistansi ngagem anu saé. lawon Twill relatif padet tur kandel, lemes keur kabaran, kuat dina tilu diménsi, ngagurilap sarta elastis. Nanging, dina kaayaan anu sami sareng ketebalan sareng dénsitas benang lungsin sareng weft, résistansi ngagem sareng kateguhan henteu saé sapertos lawon anyaman polos. Biaya lawon satin tinggi. Dibandingkeun sareng lawon anu sanés, téksturna langkung lemes, permukaanna lemes sareng hipu, sareng lawonna gaduh luster anu unik, tapi daya tahanna kawilang kirang. Jumlah lawon tina set Jumlah lawon mangrupakeun konci pikeun milih hiji set opat-sapotong, éta nunjukkeun ketebalan tina benang. Nu leuwih luhur jumlahna, nu leuwih alus benang jeung lemes karasaeun. Unit "cabang" biasana diwakilan ku "S". Anu umum nyaéta: 32S, 40S, 60S, 80S. Sacara umum, jalma di luhur 40S disebut "high-end". Sanajan kitu, lawon kalawan count tinggi ogé boga syarat tinggi pikeun kualitas bahan baku, sarta ogé boga syarat rélatif luhur pikeun spinners jeung pabrik tenun, jadi biaya lawon ogé luhur, sarta tangtu harga jual final ogé tinggi. Coba milih 40 atawa saluhureuna pikeun set opat-sapotong.