EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Naon jinis ranjang anu paling nyaman dina usum panas

2023-05-31 00:00:00 26

Usum panas mangrupikeun usum anu paling panas taun, sareng kumaha milih set opat-sapotong anu nyaman parantos janten topik anu perhatian pikeun seueur jalma. Nalika milih set opat sapotong, sababaraha faktor sapertos bahan, breathability sareng lemes kedah dipertimbangkeun. Tulisan ieu bakal masihan anjeun rinci ngeunaan cara milih set opat-sapotong anu nyaman dina usum panas tina aspék ieu.


Kahiji, pilihan bahan


Dina usum panas, urang kudu milih bahan lampu jeung lampu kalawan perméabilitas hawa alus. Contona, katun jeung hemp blends, sutra jeung fabrics séjén, bahan ieu teu ngan bisa mastikeun perméabilitas hawa, tapi ogé ngarasa lemes sareng nyaman. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih lawon tunggal sapertos katun atanapi linen, anu ogé gaduh perméabilitas hawa anu saé sareng nyerep Uap.


Dua, cocog warna


Dina collocation warna, kudu nyobaan milih runtuyan lampu opat-sapotong set. Warna lampu teu ngan kasampak seger jeung basajan, tapi ogé bisa nyieun wanda leuwih pikaresepeun. Dina waktu nu sarua, visually ogé bakal mawa rasa coolness.


Tilu, kulit nutup


Pikeun usum panas, hal pangpentingna nyaéta milih kontak kulit non-irritating jeung opat-sapotong set. Ku alatan éta, lamun meuli, kudu nyobaan milih produk tanpa agén fluoresensi, dina urutan ulah iritasi kulit. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa milih sababaraha fungsi antibakteri sareng anti mite tina set opat sapotong, pikeun mastikeun kabersihan.


Opat, breathability


Dina usum panas, breathability mangrupakeun faktor pohara penting. Ku alatan éta, nalika milih set opat-sapotong, Anjeun kudu nyobaan milih bahan kalawan perméabilitas hawa alus. Dina waktu nu sarua, éta ogé perlu nengetan rinci, kayaning cadar, nyertakeun quilt na fabrics séjén kudu boga cukup liang jeung sela pikeun mastikeun sirkulasi hawa.


Lima, lemesna


Softness oge hiji tinimbangan penting lamun meuli set opat-sapotong. Bahan lemes masihan kanyamanan sareng langkung pas kana kurva awak. Ku alatan éta, dina seleksi kudu sajauh mungkin pikeun milih bahan lemes sareng nyaman.


Nalika milih ranjang dina usum panas, urang kedah nengetan lawon, warna sareng kualitas. Pikeun sprei, comforters jeung bantal, urang kudu milih gaya lemes, lampu jeung breathable. Muga-muga, tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun milih ranjang anu paling nyaman pikeun usum panas.