EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Naon nu peryogi kauninga lamun meuli parabot keur sare

2024-01-10 00:00:00 17

Bubuka kaen] Kain polos: mimiti dianyam tuluy dicelup, disebutna kaen polos. Sacara umum, éta boga warna tunggal. Kain anu dicelup benang: Dicelup heula teras di anyaman disebut lawon anu dicelup benang. Strip lempeng anu alus sareng pola kotak-kotak tiasa didapet. Kusabab benang dicelup heula, gancang warnana luhur. lawon dicitak: percetakan umum nyaéta ngagunakeun némpelkeun ngalelep réaktif cai-leyur pikeun nyieun kertas mindahkeun percetakan. Ku nerapkeun sajumlah tekanan, ngalelep ditransferkeun kana lawon. Cai mibanda fastness warna kuat sarta tékstur alus teuing. lawon Jacquard: nujul kana pola dibentuk ku parobahan dina Lungsi sarta struktur weft salila anyaman lawon. Aya percetakan warna tunggal jeung percetakan benang-dyed. lawon Jacquard boga tékstur lemes, drape, gloss alus, sarta teu gampang diudar. Ieu dibagi kana jacquard badag sarta jacquard leutik. Pola jacquard ageung umumna kembang sareng rupa-rupa grafik pola, sedengkeun jacquard leutik dugi ka anyaman pola géométri sapertos strips sareng plaids.


【Fiber fineness】 Fiber fineness dipaké pikeun nunjukkeun ketebalan serat. Serat fineness sarta gelar miboga dispersi anu patali jeung kakuatan serat, elongation, rigidity, élastisitas jeung uniformity of deformasi, sarta ogé mangaruhan ngarasakeun sarta gaya fabrics jeung ngolah yarns na fabrics. Kehalusan benang sareng serat tékstil dinyatakeun dina tex, nyaéta, jumlah gram benang panjang 1000 méter (m) beuratna, nyaéta jumlah tex. The fineness serat filamén serat kimiawi jeung sutra umumna dikedalkeun ku D, nyaeta, sabaraha gram 9000 méter (m) beurat benang panjang, nyaeta, sabaraha denier (den) éta. Nu handap angka "D", nu hadé panjang serat sarta fineness, ingetan kahaneutan hadé, fluffiness, sarta ketebalan. Ngeusian katun handap 7D teh pangalusna. Serat kimiawi jenis wol: Panjang sareng kehalusan serat sami sareng serat wol, panjangna 76-102mm, sareng kehalusanna 0.33-0.55 khusus. Serat kimia jenis katun: Panjang sareng kehalusan serat sami sareng serat katun, panjangna 33-38mm sareng kehalusan 0.132-0.165 khusus. Serat kimia sedeng-panjangna: Panjang jeung fineness tina serat anu antara tipe wol jeung tipe katun, kalayan panjang 51-76mm sarta fineness of 0.22-0.33 husus.

Bahan ngeusian - serat pondok poliéster


1. Katun


Salian nengetan lawon tina parabot keur sare, hal pangpentingna nyaéta produk ngeusian bahan-katun. Malah lamun fabrics alus dipaké, lamun bahan keusikan teu alus, sakabéh produk masih bakal sampurna jeung low-grade. Konsumén umum pisan khusus ngeunaan éta. Fiber fineness mangrupa indikator ketebalan serat kapas, dinyatakeun dina decitex (dtex). Spésifikasi umum pangisi ranjang konvensional nyaéta 6D, 7D, 8D, 15D, jsb. Panjangna biasana 64mm, sareng 1000 méter serat katun beuratna ngan ukur sababaraha gram. Ieu disebut sababaraha specials. Nu leuwih gede husus, nu kandel serat katun. Keusikan katun pikeun ranjang high-end umumna henteu ngaleuwihan 8D.


1. katun poliéster: Umumna padet, kalawan élastisitas goréng jeung ingetan kahaneutan, sarta tékstur beurat, éta bisa dipaké salaku filler pikeun parabot keur sare low-tungtung.


2. katun kerung: jenis ieu katun umumna boga hiji liang atawa sababaraha liang, boga élastisitas alus sarta ingetan kahaneutan alus, sarta cocog pikeun pamakéan salaku bahan keusikan pikeun mid- mun luhur-tungtung parabot keur sare. (1) katun single-liang: Serat ngabogaan liang dina kerung. Éta gaduh élastisitas anu langkung saé sareng ingetan kahaneutan tibatan katun padet poliéster. Éta langkung mirah sareng umumna dianggo salaku bahan keusikan pikeun ranjang biasa. (2) Kapas porous: Serat jinis ieu ngagaduhan tujuh liang atanapi opat liang, sareng spésifikasina 6D sareng 8D. Éta kabéh dijieunna tina katun curled tilu diménsi, nu boga élastisitas alus teuing, ingetan kahaneutan sarta breathability. Éta hampang dina beurat sareng karasaeun nyaman dina awak manusa. Kusabab pori serat tiasa ngajaga Uap sareng oksigén dina hawa, aranjeunna nyayogikeun métabolisme kulit manusa sareng mangpaat pikeun kaséhatan. Ku alatan éta, éta umumna dipaké salaku filler pikeun mid- nepi ka luhur-tungtung parabot keur sare, tapi biaya relatif tinggi.


3. katun leueur: jenis ieu katun boga liang sarta karasaeun utamana nyaman jeung lemes sanggeus pagawean. Alus ingetan kahaneutan sarta élastisitas. Mun gandeng ku Amérika LOFT urang husus anti mildew, anti baktéri, sarta serat anti statik, éta bakal leuwih sehat sarta nyaman, luyu jeung kaperluan jalma modern, sarta dina waktos anu sareng, éta bisa nyingkahan handap alergi, katun. quilts nu gampang breed baktéri, sarta ngahasilkeun odors. katun ieu mindeng dipaké salaku bahan ngeusian pikeun quilts manuk cai jeung quilts leueur.


4. katun lemes, katun leupas: katun kerung atawa tilu diménsi curled katun single-liang dijieun ngaliwatan carding, paving, lem nyemprot, pagawean jeung prosés lianna. Biasana serat anu langkung saé dianggo. Lem lemes anu disemprot parantos dirawat kalayan résistansi suhu luhur sareng sterilisasi. Mibanda rasa lemes sareng hampang dina beurat. Hal ieu sering dianggo salaku katun inti quilt multi-tujuan. Numutkeun ketebalan na, éta bisa dibagi kana 800 #, 1000 #, 1200 # jeung 2400 # katun. Mindeng dipaké salaku luhur-tungtung parabot keur sare jeung katun core quilt.


2. Tencel, Lyocell, Modal


Modal: lemes ka rampa, mulus, warna caang, fastness warna alus, lawon karasaeun utamana lemes, beungeut lawon caang, drape nu leuwih hade tinimbang katun aya, poliéster, sarta serat viscose, sarta mibanda kakuatan sarta kateguhan. tina serat sintétik. Mibanda luster sutra-kawas sarta ngarasakeun, sarta lawon nyaeta wrinkle-tahan jeung non-ironing, sarta ngabogaan nyerep cai alus tur breathability.

Lyocell: Cai mibanda loba sipat alus teuing tina serat alam jeung serat sintétik. Cai mibanda luster alam, ngarasakeun lemes, kakuatan tinggi, dasarna teu ngaleutikan, sarta boga Uap alus tur perméabilitas hawa. Ieu lemes, nyaman, lemes jeung tiis, boga drape alus, sarta awét. awet.