EN

wartos

Posisi anjeun ayeuna: Imah>wartos

Nalika milih set quilt katun murni, penting pikeun nengetan faktor-faktor ieu:

2024-02-26 00:00:00 7

Nalika milih set quilt katun murni, penting pikeun nengetan faktor-faktor ieu:


1. Kualitas katun: Tingali pikeun set quilt dijieunna tina kualitas luhur, katun lila-pokok sakumaha bakal lemes, leuwih awét, sarta kurang kamungkinan kana pil atawa diudar kana waktu.


2. Jumlah thread: A count thread luhur ilaharna nunjukkeun rasa lemes jeung leuwih mewah. Tujuan pikeun count thread 200 atawa saluhureuna pikeun set quilt kualitas alus.


3. Anyaman: Pilih set quilt sareng anyaman anu ketat, sapertos percale atanapi satin, pikeun rasa anu mulus sareng nyaman.


4. Desain jeung pola: Mertimbangkeun rarancang jeung pola set quilt pikeun mastikeun eta complements decor pangkeng anjeun sarta gaya pribadi.


5. Ukuran: Pastikeun pikeun milih ukuran quilt set bener keur ranjang anjeun, naha éta jadi kembar, pinuh, ratu, atawa raja.


6. parentah perawatan: Pariksa parentah perawatan pikeun set quilt pikeun mastikeun eta gampang miara jeung ngajaga.


7. Harga: Sedengkeun harga teu salawasna hiji indikator kualitas, jadi waspada tina overly mirah set quilt sabab bisa dijieun tina bahan-kualitas handap.


8. Harita: Tingali pikeun ulasan sarta ratings ti konsumén séjén pikeun meunangkeun gagasan ngeunaan kualitas sarta durability set quilt saméméh nyieun beuli a.