EN

Tim urang

Posisi anjeun ayeuna: Imah>Tentang Kami>Tim urang

TEAD TRADE INTERNATIONAL

Sajumlah staf dagang internasional anu berpengalaman masihan salah sahiji kana hiji jasa. Pastikeun balesan tepat waktu tanpa nungguan. Kami nyayogikeun saran profésional yén anjeun bakal nampi produk anu paling cocog sareng kurang waktos sareng usaha.

TEKNIK LOGISTIK

Kami parantos ngalaman logistik internasional, anu nyayogikeun solusi profésional pikeun logistik sareng masalah angkutan sareng ngajaga kasalametan barang sareng datangna dina waktuna.

TEAM QC

Nalika barang anu ngahasilkeun, laju cacad bakal dikawasa dina jarak 1%. Penilaian lengkep Sateuacan kiriman pikeun mastikeun sadayana asli nalika pengiriman barang. Sakumaha urang terang pangiriman ngan ukur awal, urang tanggel waler pikeun sagala konsumén tiasa nganggo produk kami pasti.

TEKNIK TEKNIK

20 taun ngalaman tanaga profesional sareng téknis anu ableto sacara terampil ngadalikeun sareng méréskeun masalah naon anu anjeun karep.